Το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του «New Yorker» – που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – αποκάλυψε το εξαιρετικό περιοδικό της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από το shutdown, που τόσο έχει επηρεάσει τις ΗΠΑ απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ τα χειρότερα έρχονται (σ.σ.: οι αναλυτές κάνουν λόγο για γενική στάση πληρωμών με τη μορφή ντόμινο), αν δεν δοθεί λύση τις επόμενες εβδομάδες.

Ο καλλιτέχνης που σχεδίασε το εξώφυλλο εξηγεί το σκεπτικό του πίσω από το συγκεκριμένο concept: «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από την πλήρη ανικανότητα του Κονγκρέσου που δεν μπορεί να κάνει απλώς τη δουλειά του». Στη συνέχεια, προσθέτει ο Μαρκ Ούλρικσεν: «Ο Μπένερ και ο Κρουζ αποτελούν το τρανό παράδειγμα αυτού του κακού είδους πολιτικών, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διαιώνιση της δύναμής τους. Υφαίνουν τον ιστό τους γύρω από το Καπιτώλιο σαν αράχνες-δολοφόνοι. Το μόνο σημάδι ζωής – όσο παράξενο κι αν ακούγεται – είναι αυτή η μαύρη γάτα στη μέση. Αν δεν ήταν τόσο τραγικό, θα προκαλούσε τον γέλωτα. Μόνο που δεν είναι καθόλου αστείο».

Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης