Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στον Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας τρεις 15χρονοι για κλοπή από κατάστημα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής, οι ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί με είδη ρουχισμού, ιδιοκτησίας ενός 39χρονου υπηκόου Κίνας, σπάζοντας τη βιτρίνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή 240 ευρώ και διάφορα άλλα εμπορεύματα (ρολόγια, γυαλιά ηλίου), συνολικής αξίας 30 ευρώ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανηλίκους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ανήλικοι το απόγευμα της Κυριακής διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης.

Πηγή: e-volos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης