Ένα απίστευτο δράμα ζούσε επί 12 ολόκληρα χρόνια μια 25χρονη κοπέλα από το Μεξικό, στην οποία ο φίλος της είχε επιβάλει να φορά μια ιδιότυπη ζώνη αγνότητας!

Από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας της, όταν άρχισε να έχει και σχέσεις με τον συγκεκριμένο άνδρα, υποχρεώθηκε να φορά ένα τζιν παντελόνι που, αντί για το γνωστό κούμπωμα είχε ένα κανονικό λουκέτο, το κλειδί του οποίου το κρατούσε πάντοτε εκείνος, διασφαλίζοντας έτσι ότι η φίλη του δεν θα τον απατούσε (…)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζώντας το μικρό κορίτσι σε μια πάμφτωχη συνοικία της πόλης Veracruz και με τον διαρκή φόβο του κατά 15 χρόνια μεγαλύτερου φίλου της, προτίμησε να κρατήσει το στόμα της κλειστό, βιώνοντας μια εφιαλτική καθημερινότητα καθώς, ήταν υποχρεωμένη να πηγαίνει στην τουαλέτα μόνο όταν εκείνος ήταν παρών, ενώ πολλές φορές όπως η ίδια είπε, ήρθε σε τέτοιο αδιέξοδο που ήθελε να σκίσει το παντελόνι της, ωστόσο δεν το έκανε ποτέ τρέμοντας την αντίδρασή του.

Μετά από την πρωτοφανή αυτή καταγγελία η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση σύλληψη του 40χρονου Antonio ο οποίος, αφού ομολόγησε πλήρως την βάρβαρη πράξη του, αναγκάστηκε να παραδώσει το κλειδί, δίνοντας έτσι ένα τέλος στο μεσαιωνικό μαρτύριο αλλά και στον έσχατο ευτελισμό που υφίστατο η κοπέλα επί σειρά ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς έκπληξη ωστόσο των Αρχών, η 25χρονη αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση στον φίλο της, φοβούμενη προφανώς μια ενδεχόμενη σε βάρος της κακοποίηση, όταν εκείνος κάποτε αποφυλακιζόταν.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του «Σωματείου για τα Δικαιώματα των Γυναικών Equifonia», το οποίο διατύπωσε την άποψη πως ο δράστης έπρεπε να διωχθεί αυταπάγγελτα, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται η προηγούμενη έγκληση του θύματος.

Οι εισαγγελικές αρχές ωστόσο δεν συμμερίστηκαν τη συγκεκριμένη θέση με αποτέλεσμα να αφήσουν τελικά ελεύθερο τον 40χρονο βασανιστή, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, αφού όμως πρώτα τον υποχρέωσαν να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαίωνε πως δεν θα διέπραττε ποτέ ξανά κάτι ανάλογο. (…)

Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης