Με αγωνία περιμένουν οι Έλληνες θαυμαστές της την εκρηκτική Beyonce. Στις 8 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια θα καταπλήξει το κοινό στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με τις μουσικές επιτυχίες της, αλλά πάνω απ’ όλα με τις διάσημες… καμπύλες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Beyonce θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «I am…» για την προώθηση του album της «I am… Sasha Fierce».

Περισσότερα από 80 άτομα θα τη συνοδεύουν στην Ελλάδα, μακιγιέρ, στυλίστες, χορευτές, τεχνικοί και η μπάντα της Suga Mamma, η οποία αποτελείται μόνο από γυναίκες. Τα κοστούμια που θα φορέσει θα είναι του Thierry Mugler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σόου της θα είναι άκρως εντυπωσιακό, η τραγουδίστρια θα είναι πολύ κοντά στο κοινό, καθώς θα υπάρχουν δύο σκηνές.

Η κεντρική σκηνή θα ενώνεται με μια πασαρέλα με τη δεύτερη σκηνή, η οποία θα είναι μικρότερη. Έτσι, οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να δουν από πολύ κοντά την Beyonce.

Η sexy τραγουδίστρια όμως, έχει και τις… απαιτήσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε να στηθούν στο ΟΑΚΑ τρία καμαρίνια. Στο ένα θα ντυθεί, στο άλλο θα βαφτεί και στο τρίτο θα υποδεχτεί τους φίλους της και τους συνεργάτες της! Η ποπ σταρ προσέχει όμως πολύ και τη διατροφή της, γι’ αυτό ζήτησε συγκεκριμένο μενού με βραστά λαχανικά, σαλάτες, φρούτα, φυσικούς χυμούς και άφθονο μεταλλικό νερό.

Η Beyonce αναμένεται να έρθει στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν τη συναυλία της και ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει support στη συναυλία, είναι απλά… φήμες. Η εταιρία Eleven Concerts του Ντέμη Νικολαΐδη, προσπαθούσε καιρό να «ψήσει» την ποπ σταρ να δώσει συναυλία στην Ελλάδα και τελικά τα κατάφερε. Η είδηση μάλιστα έκανε πολύ χαρούμενους, κυρίως τους άντρες, που θα καταφέρουν να δουν από κοντά τις καμπύλες της που… κόβουν την ανάσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης