Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χθες σε βάρος ενός 71χρονου κατοίκου της Ρόδου, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε προχθές στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η 30χρονη, βουλγαρικής καταγωγής, μητέρα των δύο παιδιών ηλικίας 11 και 9 ετών αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς, «το μεσημέρι της 31ης Αυγούστου τα παιδιά της βρίσκονταν σε μια εκκλησία της Ρόδου, στην οποία ο 71χρονος είναι επίτροπος. Ο φερόμενος ως δράστης, αφού τα πλησίασε, κάθισε κοντά τους και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών». Σύμφωνα, όμως, με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται απλά να χάιδεψε στο κεφάλι τα πιτσιρίκια και στη συνέχεια να τα φίλησε στο μάγουλο, μια και ήταν “τόσο χαριτωμένα”.

Μετά την καταγγελία ο 71χρονος συνελήφθη, και χθες, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Άκη Δημητριάδη, προσήχθη ενώπιον του Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, Αντώνη Κασάπη, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Ο 71χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία έως αύριο, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας αρνείται τα όσα του καταλογίζοντα,ι και κάνει λόγο για παρεξήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης