Στην εκπομπή «Άγνωστος Μ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε τα ποσοστά που συμπλήρωσε το κόμμα του στην Ανοιχτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία του zougla.gr αλλά και για τις εξελίξεις όσον αφορά στο φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» αλλά και την ετυμηγορία για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπουμε μια άνοδο των ποσοστών του ΛΑΟΣ μετά το Πάσχα, στην ουσία εντοπίζεται μια τάση επιστροφής μέρους του εκλογικού σώματος. Για αυτό θα επιχειρήσουμε να πάμε μέσα στον Οκτώβριο στο Βελλίδειο» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν ιδιαίτερα καυστικός σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάνω έκκληση στον Σαμαρά να αλλάξει πολιτική».

Όταν ο κ. Καρατζαφέρης κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στον Δήμο Αθηναίων απάντησε ότι «δεν είναι ο πρώτος μου στόχος αλλά θα το συζητούσα σοβαρά, προκειμένου να μην πάει στα άκρα» και συμπλήρωσε «εάν πάω δεν θα πάω για να κάνω το κομμάτι μου ή τη φιγούρα μου, θα πάω για να καθαρίσω την Αθήνα από κάθε είδους βρομιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ανέφερε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο «ο Τσοχατζόπουλος εκτός από κλέφτης ήταν και βλάξ, τον έφαγε το «Four Season» και το διαμέρισμα στην Ακρόπολη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης