Φανερά ικανοποιημένος για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 ήταν ο Μάκης Χάβος, μετά την αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, βαθμολογικά και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Σίγουρα ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, αλλά θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο, είχαμε ρυθμό και τακτικά αποδώσαμε καλά, προσπαθήσαμε και κάναμε κάποιες συνεργασίες και νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν το να προηγούμαστε στο σκορ, αλλά δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο με δυο-τρία αβίαστα λάθη να θεωρεί ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι, λάθη τα οποία δεν επιτρέπονται να γίνονται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο έχω την εντύπωση ότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι σαν ομάδα έχοντας καλή αμυντική λειτουργία προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Καμαρά, θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε και χτίζουμε κάθε φορά κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό», είπε ο Χάβος στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν δέχθηκε γκολ:
.
«Είναι σημαντικό αν βάλουμε και το κύπελλο με την Κέρκυρα για πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ. Θεωρώ ότι φάσεις έκανε ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν από δικά μας λάθη και συγκεκριμένα ενός παίκτη, αυτό είναι έλλειψη συγκέντρωσης γιατί δεν είχαν καθαρό μυαλό. Ο Μπικέι που έκανε τα λάθη είχε και το πρόβλημα με το γήπεδο και αναγκάστηκε να αλλάξει παπούτσια και μετά η αγωνιστική του συμπεριφορά ήταν πιο καλή. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη γιατί την επόμενη φορά θα τα πληρώσουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης