Περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό πρόβλημα στη μέση, το οποίο σύμφωνα με τον προπονητή των Ηπειρωτών, Σάββα Παντελίδη, είναι πιο σοβαρό απ’ ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε αρχικά για το ματς της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη, το οποίο ο ΠΑΣ κέρδισε με 2-1: «Σίγουρα είχα περισσότερη δουλειά αυτήν την εβδομάδα και ασχοληθήκαμε πολύ, μέχρι και πριν τη σημερινή προπόνηση, με το πώς θα βελτιώσουμε τη δική μας ομάδα και λιγότερο με το τι θα κάνει και πώς θα το κάνει ο αντίπαλος. Από το ματς της περασμένης Κυριακής το μόνο που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί και από εκεί και πέρα ένα 20λεπτο στην αρχή κι ένα δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε και πρέπει να το αλλάξουμε δραστικά από το επόμενο κιόλας παιχνίδι είναι οι επιλογές που έχουμε όταν κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας και δεν πιεζόμαστε από τον αντίπαλο. Δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει εύκολες επιθέσεις, χωρίς να “ματώσει”. Δουλεύουμε σ’ αυτό το κομμάτι και θα το βελτιώσουμε γρήγορα, θα δούμε πόσο νωρίς. Το ματς όμως της Κυριακής μας έδωσε να το καταλάβουμε ξεκάθαρα.

Την Κυριακή μεταφερόταν μια γκρίνια μέσα στην ομάδα, αλλά κι εγώ αν είχα πληρώσει εισιτήριο θα το ζητούσα πίσω. Δεν είχαμε καλή εικόνα, θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη. Αν παίζαμε καλύτερα θα παίρναμε και τον κόσμο μαζί μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφαιρώ το δίκιο από τα παιδιά. Πιέζονται πολύ από μόνοι τους, είτε μεταφέρονται κάποια μηνύματα, γιατί ζουν στην πόλη. Εγώ προσπαθώ να αποφορτίσω τα παιδιά για να χαίρονται μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, είπε: «Είναι πρόκληση το ματς που έρχεται. Μπορεί να έχει ανάγκη τους βαθμούς ο Παναιτωλικός, μπορεί όμως κι εμείς να τους έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί εκτός έδρας δεν πήραμε πολλά πράγματα και όπως σε κάθε παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον αντίπαλο. Σημασία έχει όπως πάντα το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο, πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι και με πίστη για το αποτέλεσμα. Έχουμε τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς τη ροή του αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αρκεί να είναι σοβαρά, πειθαρχημένα και με πίστη για το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τις επόμενες μέρες, γιατί ως σήμερα δουλεύαμε στο τι κάναμε εμείς στο προηγούμενο ματςι. Θεωρώ ότι την Δευτέρα θα είμαστε πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης