ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER χτες το βράδυ, νομίζω ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, έκανε ΣΚΟΥΠ!!! Μόλις είχε ολοκληρωθεί η δήλωση του πρωθυπουργού και ο δημοσιογράφος ζητάει ένα πρώτο σχόλιο από Τράγκα – Τριανταφυλλόπουλο, Μπακογιάννη και Ευθυμίου.

Με μία φράση, ο Νίκος σχολίασε την ιλαροτραγική επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού.

Η κουβέντα μεταξύ δημοσιογράφου και υπουργού Εξωτερικών είχε ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: «Ένα πρώτο σχόλιο, κυρία Μπακογιάννη, για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που μόλις ακούσαμε»…

Ντόρα Μπακογιάννη: «Αποφασίσαμε ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση για να λύσει τα προβλήματα του τόπου, κύριε Χατζηνικολάου».

Νίκος Χατζηνικολάου: «Αποφασίσατε δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λύσει αυτά τα προβλήματα, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να προηγείται το κόμμα της αντιπολίτευσης 6 μονάδες»…

«Αλλάξαμε συκώτι» με το σχόλιο του Νίκου. Ας είναι καλά ο άνθρωπος, ακόμη γελάμε. Μα έτσι ακριβώς είναι. Εγώ, αφεντικό, κατάλαβα από τις δηλώσεις του Καραμανλή ότι με το που βγήκανε οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το «μαύρο» το έχει στο τσεπάκι, έκανε μίνι πάρτι… Σου λέει, ας την κάνω τώρα… με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί αν περάσει κανα τρίμηνο και πει καμιά κοτσάνα ο Γιωργάκης, θα διακινδυνεύσει η εκλογή του ως πρωθυπουργού…

Εμείς, πάντως, οι «απ’ έξω», καταλάβαμε ότι ποτέ κανένας εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, δεν έκανε τόσο καλή δουλειά για τον αρχηγό του κόμματος, όπως η Νέα Δημοκρατία για τον Γιώργο. Δηλαδή, κανονικά, στους «μεγάλους δωρητές» του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να στηθεί, ολόγραμμα της Ρηγίλλης.

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ, κύριε Καραμανλή, τις δηλώσεις στα σουβλάκια του Μπαϊρακτάρη; Μήπως θυμάστε τις δηλώσεις περί επανιδρύσεως του κράτους; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι… Ένα μυαλό είναι αυτό τι να «σώσει»;;; Αλλά, το πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο χρόνο δεν παίρνετε χαμπάρι ότι δίπλα σας, γύρω σας, πλάι σας κυκλοφορούν απροκαλύπτως λωποδύτες, οι οποίοι είναι και άγαρμποι… Τι ήταν το δύσκολο, το σύνθετο, το δαιδαλώδες που το καταλαβαίναμε όλοι οι άλλοι εκτός από την μισή κυβέρνηση; Αφού γινόντουσαν συντονισμένες προσπάθειες με εξαιρετική συνέπεια για να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου την πρωθυπουργία το συντομότερο και αν δεν ήταν ο Λαζόπουλος να τον αναδεικνύει ως πρωταγωνιστή του τσαντιριού, θα είχε αναλάβει νωρίτερα. Ένας σύμβουλος, ένας γραμματέας, ένας φίλος, ένας συγγενής, ένας συμμαθητής δεν σας μετέφερε την οργή του κόσμου για την κοροϊδία; Τι να κάνουμε; Ξεβρακωθήκαμε εντελώς να πληρώνουμε, γαμισιάτικα άλλων.

Δύσκολη και η θέση της υπουργού Εξωτερικών χτες το βράδυ… Μάθαμε ότι στηρίζει τον Καραμανλή και ότι και να χάσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, πάλι με τον Καραμανλή θα συνεχίσει ως αρχηγό. Δεσμεύτηκε. Την ξαναρώτησε ο Νίκος και ξαναδεσμεύτηκε…

Και ξαφνικά… εκεί που επιχειρούσαμε να αφομοιώσουμε το σουρεάλ του θέματος , αφού αισθανόμασταν πόσο, μα πόσο ο πρωθυπουργός προωθεί Γιωργάκη με την στρατηγική που έχει υιοθετήσει… βγαίνει ο Γιώργος για δηλώσεις… Τον άκουσα και ήταν σαν να μου είχανε βάλει να ακούσω τσιλάουτ μουσική… Σε δευτερόλεπτα κοιμήθηκε το σκυλί, και εμείς σιγά – σιγά και γλυκά γλυκά στα τρία λεπτά «τον πήραμε»… Είναι τόσο «απαλός» ο Γιώργος όταν μιλάει, τόσο «ΖΕΝ», που… ξυπνήσαμε όταν έκανε ένα τελευταίο σχόλιο η Ντόρα… Δεν ξέρω τι είπε ο Γιώργος, αλλά τις λύσεις όπως μας έχει ήρεμα ανακοινώσει τις έχει: Για την οικονομία, για τα δάση, για τα διαπλεκόμενα, για τα σκάνδαλα, για την γρίπη, για τον Αντένα και τον πρωινό καφέ…

Τι, μην γελάτε καθόλου… ο ΑΝΤ1 και η Νέα Δημοκρατία έχουν ομοιότητες στα προβλήματα… Είμαι σχεδόν βεβαία, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο συρτάρι πρόταση «πρωινού καφέ»… Μην σας πω ότι θα την ανακοινώσει την ημέρα που θα γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ τα 35 χρόνια του. Το φυλάει για έκπληξη. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Θα προσφέρει λύση στον Μίνωα Κυριακού και θα πάρει ως αντάλλαγμα «στήριξη» σε πολυμορφική κατάσταση.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Πιο ξεκούραστη από ποτέ. Πολύ καλό μακιγιάζ και πολύ καλός φωτισμός.

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (στο Mega). Την γνώρισα από την φωνή. Πόσο πιο ξεκούραστη, πιο φρες, πιο… άλλο λουκ, άλλο μαλλί! Τι σου είναι οι ανταύγειες!!! Πόσο φωτίστηκε με τα φλασάκια που έκανε στο καρέ!!!

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ: Πιο ξανθιά από ποτέ… θα μπορούσε αν δεν ήθελε να παραμείνει ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Μέγκα, να είναι προτεινόμενη για οικοδέσποινα της ζώνης 10 – 1 του ΑNT1.

ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ: Τρεις παρεμβάσεις έκανε στην κουβέντα και οι τρεις ήταν ουσιαστικότατες και απόλυτα στοιχειοθετημένες.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού του Γιώργου Παπαδάκη το οποίο επρόκειτο να γίνει με την διοίκηση του σταθμού, σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι, τελικά αναβλήθηκε για τις 4:00, για να αναβληθεί και να προσδιοριστεί για αύριο Πέμπτη, το μεσημέρι στις 2:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης