Την πεποίθησή του ότι η φετινή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διαθέτει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, σε σχέση με πέρυσι, εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον τραυματισμό σου και πλέον επέστρεψες στην αγωνιστική δράση. Μοιάζει σαν εφιάλτης πλέον;

«Μπορώ να τη χαρακτηρίσω πλέον ως μία ανάμνηση. Έχω βέβαια κάποια κουσούρια, καθώς με ενοχλεί που και που όταν κουράζεται το γόνατό μου (είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού), αλλά το έχω ξεπεράσει πλήρως, είμαι 100% έτοιμος και νιώθω μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα».

-Πριν από δύο χρόνια σε αυτό το γήπεδο (στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πόλη το 2011) είχες κάνει ένα από τα καλύτερά σου παιχνίδια, ίσως την πρώτη σου μεγάλη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Τη θυμάσαι;

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση ως βασικού στην πεντάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα είχα να μαρκάρω τον Ντερόν Ουίλιαμς (ΝΒΑer) της Μπεσίκτας, και ήταν το παιχνίδι όπου άρχισα να καθιερώνομαι σιγά-σιγά στην ομάδα. Είμαι μια ωραία ανάμνηση και βλέπω πως όπως και τότε, έτσι και φέτος είναι μία νέα αρχή για εμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ποιο θεωρείς ότι είναι το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή;

«Σίγουρα είμαστε σε καλό βαθμό. Ήρθαν και τα παιδιά από την Εθνική (Πρίντεζης, Σλούκας, Περπέρογλου), που προσπαθούν και εκείνοι να προσαρμοστούν γρήγορα με τους νέους παίκτες και ζητούμενο είναι να βρούμε τη χημεία μας. Θα έρθει ο Μπίλι (Σπανούλης) τώρα από βδομάδα και τον περιμένουμε ώστε να μπει στην ομάδα, όπως και ο Μπέγκιτς από τη Σλοβενία, και πιστεύω πως στο Διηπειρωτικό όπου θα είμαστε όλοι μαζί θα μπορούμε να προετοιμαστούμε τόσο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και για το ματς κόντρα στη Μάλαγα στην πρεμιέρα μας στη Euroleague».

-Πιστεύεις ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι ή όχι;

«Πιστεύω κατ’ αρχάς πως η φετινή ομάδα έχει περισσότερο βάθος σε σχέση με πέρσι. Σε όλες τις θέσεις είμαστε πλήρεις. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα, στις τρεις σεζόν που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τόσο σε σύγκριση με εκείνη του 2011 όσο και του 2012, να είναι τόσο πλήρης. Αυτό που μένει είναι να το δείξουμε και να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης