Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί αύριο στον Βόλο ο Άρης στον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου με τον τοπικό Ολυμπιακό (18.00, OTE Sport4). 

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σαλόζε Ουντότζι, Ηλία Σταυρόπουλο, Μιχάλη Κύργια, Γιάννη Παπαδόπουλο, Άντι Ρένια, Παντελή Αντωνιάδη, καθώς και τον Ανδρέα Τάτο, που ταλαιπωρείται από ίωση και απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι προαναφερθέντες θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσουν από απόσταση την προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι συμπαίκτες τους στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αντίθετα ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταβίντ Αγκάνθο, που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Στην αποστολή, που γνωστοποιήθηκε με την ολοκλήρωση το πρωί της προετοιμασίας, συμπεριλήφθηκαν οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης