Ο Albert Cartier ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, καθώς σήμερα επισκέφθηκε τα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ilie Dumitrescu, που απολύθηκε μετά την ήττα από τον Ηρακλή, είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι των «πρασίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ.: επέστρεψε με το ίδιο αεροπλάνο που ταξίδεψε και η αποστολή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Πανθρακικού ο Cartier αναφέρθηκε αρχικά για το παιχνίδι με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι χθες και από τις δύο ομάδες. Υστερήσαμε σε κάποια σημεία, όμως οι παίκτες του Πανθρακικού έδειξαν θέληση». Και συνέχισε: «Με πολύ δουλειά σίγουρα θα ανεβούμε αγωνιστικά. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να περάσει μέσα στο μυαλό όλων ότι θα δίνουν κάθε φορά που αγωνίζονται την ψυχή τους και θα πάμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση αλλά και φίλαθλοι, σαν μια γροθιά. Δεχθήκαμε δύο τέρματα από στημένες φάσεις, όπως και στον αγώνα με τον Ηρακλή που είδα βίντεο, αυτό πρέπει να το σταματήσουμε και θα δουλέψουμε και πάνω σε αυτό. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το βελγικό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης