Το πρώτο του τρίποντο στην Super League πανηγύρισε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα. H ομάδα του Γιώργου Παράσχου, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στους Ζωσιμάδες, με σκόρερ τους Κώτσιο και Τζάνη στο 34’ και 66’ αντίστοιχα.

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν να ψάχνουν τα πατήματά τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου στη συνέχεια άρχισε να πιέζει την ομάδα της Κομοτηνής και μάλιστα στο 19’ πέτυχε γκολ με τον Ντάσιο, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Παράσχου συνέχιζε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο 30’  λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο οι Σιαλμάς και Dibala δε μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Ντάσιου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ. Ο Mενδρινός με κόρνερ από αριστερά βρήκε τον Κώτσιο που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Roca, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… ορεξάτοι στο δεύτερο μέρος με στόχο την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, που θα «σφράγιζε» τη νίκη τους.

Όπερ εγένετο στο 66’ με σκόρερ τον Τζάνη, που είχε βρει… δίχτυα και στον αγώνα της πρεμιέρας με την Skosa Ξάνθη.

O νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας των Ιωαννίνων με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του πολύ καλού σήμερα Μενδρινού, νίκησε τον Roca αι έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Μπαλάφας- Marcelao, Orac

Κόκκινες: Marcelao

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Gadovelli, Majstorovic, Κώτσιος, Μπαλάφας, Τζανής, Μενδρινός, Bakayoko (69′ Μιχαλόπουλος), Σιαλμάς (46′ Βαγγελής), Dibala (87′ Σαϊτιώτης).

Πανθρακικός (Joran Stoinovic): Roca, Dokic, Marcelao, Troise, Buval, Orac, Clement, Κανωτίδης, Fajardo (87′ Κωνσταντινίδης), Καπετάνος (61′ Στόικος), Αργυρίου (46′ Munafo).

Τα γκολ της αναμέτρησης

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Παράσχος:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι στο χέρι μας να έχουμε μια δυνατή έδρα και να κρατήσουμε τον κόσμο μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν νευρικοί στην επανάληψη, ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει αφού χαλαρώσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα να ισοφαρίσει. Για τον Πανθρακικό που είναι μια έμπειρη ομάδα εύχομαι να βρει το δρόμο της».

Λεωνίδας Μπίλης: «Στο πάγκο επιφορτιστήκαμε τη δυσκολία του αγώνα μαζί με τον Zoran Stojnovic, πέρα από τα προβλήματα που είχαμε και τα όσα συνέβησαν με τον προπονητή η ψυχολογία δεν ήταν καλή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όμως από δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε τα δυο τέρματα.

Ξέραμε ότι στο β’ μέρος θα είχαμε δύσκολο έργο και δεν είχαμε καλά τρεξίματα. Να είστε όμως σίγουροι ότι ο Πανθρακικός θα βρει το δρόμο του. Ο Πανθρακικός πληρώνει την απουσία βασικών αμυντικών παικτών, ενώ και επιθετικά δεν ήμασταν καλοί. Η διακοπή των 15 μερών θα βοηθήσει τον νέο προπονητή. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα γίνουμε το ίδιο δυνατοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης