Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Δευτέρα τον Ατρόμητο, στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και στόχο έχει να αποδείξει ότι η μέτρια εμφάνιση και η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Καλλονή ήταν μία κακή παρένθεση. Αυτό επισήμανε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, χωρίς να παραλείψει πάντως να υπογραμμίσει την ποιότητα της ομάδας του Περιστερίου.

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος που είχαμε ουσιαστικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Γύρισαν τα παιδιά που έλειπαν με τις εθνικές και επικεντρωθήκαμε όλοι μαζί στο παιχνίδι που έρχεται. Ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και γι αυτό έχουμε την ανάγκη να κάνουμε μια “γεμάτη” εμφάνιση, ένα παιχνίδι που θα μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα δείξουμε ότι το παιχνίδι που πέρασε ήταν μία κακή παρένθεση. Πάνω απ’ όλα πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι έτσι η ομάδα, που ξεκινώντας από το σεβασμό στον αντίπαλο να δείξει σεβασμό και στον εαυτό της και τον κόσμο φυσικά. Τα παιδιά είναι έτοιμα από ψυχολογικής άποψης για να παρουσιάσουν ένα τέτοιο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Παντελίδης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την αξία του και την αξία των παικτών του. Πρέπει να τον σεβαστούμε ως αντίπαλο, αλλά μέσα στην έδρα μας, μας απασχολεί να είμαστε εμείς πολύ καλοί. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θα επιλέξουμε τους πιο έτοιμους ή -αν προτιμάτε- αυτούς που θα μας δώσουν τη νίκη».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ επισήμανε ότι έχει παρακολουθήσει όλα τα φετινά ματς του Ατρομήτου και στάθηκε στο ότι «… έχει παίκτες με ποιότητα που αξίζει να προσέξεις ιδιαίτερα και θα πρέπει να τους σταματήσεις για να κάνεις το παιχνίδι σου. Βέβαια δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε 1-2 παίκτες. Πιο μεγάλη σημασία έχει όμως να είμαστε εμείς το αφεντικό, το ξαναείπα και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι στόχος μας είναι να κάνουμε εμείς κουμάντο στο γήπεδό μας».

Για τον Ντε Βινσέντι, που επέστρεψε στα Ιωάννινα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Παντελίδης είπε ότι «είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και φαίνεται από την πρώτη στιγμή που τον βάζεις μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και θα βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τους συμπαίκτες του, που τον γνωρίζουν από πέρυσι πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας, ο Σάββας Παντελίδης ήταν κατηγορηματικός: «Θα απευθύνω πρόσκληση και κρατάω το λόγο μου. Οποιοσδήποτε έχει αμφιβολίες για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, θα τον αφήνω επί 10 μέρες πριν αρχίσει η προπόνηση να βλέπει τι γίνεται μέσα και πόσο καλά είναι τα παιδιά μεταξύ τους. Πραγματικά αυτό το κλίμα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη, τα παιδιά το έχουν κατακτήσει, είναι εξαιρετικά παιδιά και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Το ότι βλέπεις 18 παίκτες μαζί έξω, και μεταξύ τους είναι και κάποιος που γράφουν γι αυτόν, δεν θέλω να το σχολιάσω. Τα παιδιά γελάνε με αυτά, γιατί τα ζούμε καθημερινά. Πιστέψτε με, μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης