Στο νοσοκομείο και με σοβαρότατα τραύματα κατέληξε να νοσηλεύεται η Αμερικανίδα Christina West, μετά μια απίστευτα βίαιη μεταχείριση που είχε από αστυνομικούς οι οποίοι την σταμάτησαν για αλκοτέστ.

Η 44χρονη γυναίκα οδηγούσε σε δρόμο της πόλης Tallahassee στην Φλόριντα, έχοντας στο πίσω κάθισμα τα τρία της παιδιά. Οι δύο αξιωματικοί οι οποίοι και εμφανίζονται στο βίντεο, βλέποντας να κάνει με το όχημά της περίεργους ελιγμούς, υποψιάστηκαν πως οδηγούσε μεθυσμένη και τη σταμάτησαν για έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και εκεί άρχισε και η βάναυση κακοποίησή της μπροστά μάλιστα στα μάτια των έντρομων παιδιών της.

Έβγαλαν με πρωτοφανή βιαιότητα την οδηγό από το αυτοκίνητο και κυριολεκτικά την πέταξαν στο οδόστρωμα με σκοπό να της περάσουν χειροπέδες, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και φέρνοντάς την στην κατάσταση της φωτογραφίας.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι όπου, ανάμεσα από ουρλιαχτά της, η γυναίκα τους εκλιπαρεί να σταματήσουν να την χτυπούν και πως έχει σπάσει τη γνάθο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια χαρά είσαι, δεν έχεις τίποτε απολύτως», της απαντά ειρωνικά ο ένας εκ των δύο αστυνομικών, μια άποψη που όμως δεν την συμμερίστηκαν αργότερα, ούτε οι γιατροί που την εξέτασαν ούτε φυσικά και η δικηγόρος της, η οποία τώρα απειλεί με μηνύσεις και αγωγές, καθώς από το νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας της κρίνεται «εξαιρετικά ανησυχητική».

Στην Christina West απαγγέλθηκε η κατηγορία της οδήγησης σε κατάσταση μέθης.

Το βίντεο περιέχει σκληρό ηχητικό μέρος

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης