Τον Νολμπέρτο Σολάνο θα έχει στις τάξεις της για τα επόμενα δύο χρόνια η Λάρισα. Ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “βυσσινί” και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Η Λάρισα ανακοίνωσε τον παίκτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής – που το αγωνιστικό μέγεθος και η αξία του ποδοσφαιριστή την κατατάσσουν ανάμεσα στις μεγαλύτερες της ιστορίας της – με την απόκτηση του Νολμπέρτο Σολάνο. Ο διεθνής Περουβιανός μεσοεπιθετικός με τη λαμπρή πολυετή καριέρα στα γήπεδα της Πρέμιερσιπ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Σήμερα αργά το απόγευμα, αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νολμπέρτο Αλμπίνο Σολάνο Τόντκο – όπως είναι το πλήρες όνομά του – είναι γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου του 1974 στην πόλη Καλάο. Ο μικρότερος γιος μιας εννιαμελούς οικογένειας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 17 ετών από τη Σπόρτιγκ Κριστάλ, ομάδα Α κατηγορίας του Περού, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1997, με διακοπή ενός χρόνου, όταν βρέθηκε να φορά τη φανέλα της Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ (1993-94)”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης