Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή. Ο Τζάνης στο 13΄ και ο Ιγκόρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 32΄.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 13΄ μετά από συνδυασμό Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνη. Ο τελευταίος σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Στο 32’ ο Γιώργος Θεοδωρίδης νίκησε τον Κουτσόπουλο και σημείωσε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Ίσως στη χειρότερη εμφάνισή του από τότε που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός – Παναιτωλικός 2-1 (Nova 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 13′ Τζάνης, 45′ Ιγκόρ – 36′ Θεοδωρίδης

Κίτρινες κάρτες: Τζάνης, Ντε Σόουζα, Κάσες – Μπακάκης, Καμαρά, Ιωάννου, Μελισσάς

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος):
Κουτσόπουλος (45′ Σέρεμετ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84′ Ζεκίνια), Τζάνης (66′ Χρήστου), Ιγκόρ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77′ Μύγας), Ζούνιορ (67′ Καλογέρης), Ιωάννου (57′ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης