Σε σύσκεψη καλεί το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής όλα τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων εργαζομένων στους ΟΤΑ, προκειμένου να «συζητήσουμε τα συμπεράσματα από τους αγώνες μας μέχρι σήμερα, να οργανώσουμε την τον προγραμματισμό δράσης και κλιμάκωση της πάλης για να μην εφαρμοστούν τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μετρά της κυβέρνησης», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κυβέρνηση προχωράει τους σχεδιασμούς της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο και τους Δήμους, καταργώντας εκατοντάδες οργανισμούς και υπηρεσίες που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά και συνολικά στη λαϊκή οικογένεια προκειμένου να στηρίξει και να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Από αυτό το κράτος τίποτα θετικό δε μπορεί να περιμένει ο εργαζόμενος στους Δήμους, αλλά και συνολικά στο Δημόσιο.

Χρειάζεται ενιαία πάλη ενάντια στις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, στα βάρβαρα μέτρα, ενιαία πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Οργανώνουμε τον αγώνα όλοι οι εργαζόμενοι μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτέμβρη και ώρα 18.30 στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β) πίσω από την Μητρόπολη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης