Εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet είπαν σε υπέρβαρη γυναίκα να κλείσει εισιτήρια για δύο θέσεις… αφού δεν χωρά σε μία!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Reppublica, η 55χρονη που ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά μήνυσε την εταιρεία, καθώς την μείωσαν ως προσωπικότητα. Όπως είπε η Anna Delluci, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από το Bari για Ρώμη, της είπαν να ζυγιστεί, μπροστά σε άλλους επιβάτες, προτού της επιτρέψουν την είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια αρνήθηκε, εμφανώς προσβεβλημένη. «Λυπούμαστε, αλλά είστε πολύ παχιά και αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας πρέπει να αγοράσετε δύο εισιτήρια», ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα πως της είπαν στο check in. Ωστόσο, η εκδοχή της Easy jet είναι εντελώς διαφορετική, αφού εκπρόσωπός της διαψεύδει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας. Μάλιστα η εταιρεία λέει ότι πρόκειται για φάρσα.

Και διευκρινίζει σε ανακοίνωση: «Η πολιτική της Easy Jet όσον αφορά στους υπέρβαρους επιβάτες, είναι να τους προτείνει ότι αν έχουν ανάγκη για μία παραπάνω θέση, μπορούν να την αγοράσουν». «Ωστόσο δεν απαιτούμε κάτι τέτοιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης