Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν το «χαμόγελο του παιδιού». Αλλά το θέμα είναι πώς θα καταφέρουμε να το διατηρήσουμε και να μείνει αναλλοίωτο.

Το χαμόγελο παίζει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην ομορφιά μας, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να το προσέχουμε και να το φροντίζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν και φυσικοί τρόποι αλλά και τεχνητοί.

Εμείς λέμε καλύτερα να προτιμήσουμε τους φυσικούς τρόπους και να μην φτάσουμε ως την πόρτα του οδοντίατρου.
Εκεί να φτάσουμε αν υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνες μας.

Το βασικότερο είναι να βουρτσίζουμε δύο φορές την ημέρα τα δόντια μας, και για αυτό πρέπει να μας το επιβάλλουν από μικρές για να μας γίνει συνήθεια. Με αυτόν τον τρόπο και την καθαριότητα των δοντιών μας κρατάμε αλλά και την αναπνοή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν καπνίζουμε και είμαστε fun του καφέ πρέπει να τα ελαττώσουμε γιατί αυτά κιτρινίζουν τα δόντια μας με το χρόνο και το χαμόγελό μας χαλάει. Καφεΐνη και νικοτίνη βάζουμε λίγα φρένα λοιπόν για να πετύχουμε τον στόχο μας, χωρίς πόνο.

Και άλλο ένα το οποίο δεν είναι και τόσο γνωστό αλλά είναι η αλήθεια είναι ότι και τα χόρτα κιτρινίζουν τα δόντια μας. Μπορεί να καλό στον οργανισμό αλλά από ότι δείχνει όχι και στα δόντια μας.

Βάζουμε ένα τέλος στα ζαχαρωτά, σοκολάτες και γλυκά. Αυτά περιέχουν ζάχαρη που είναι και ο εχθρός των δοντιών μας.
Γι’ αυτό και στα μικρά παιδιά δεν δίνουμε πολλά ζαχαρωτά που είναι και τα αγαπημένα τους.

Επειδή ο πόνος του δοντιού δεν είναι γλυκός προσπαθήστε να περιορίσετε κάποια από αυτά τα πράγματα για να αποφύγετε τα χειρότερα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης