Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013 ένας άνδρας, πολωνικής καταγωγής, κάτοικος Πατησίων, που επέβαινε σε Ι.Χ. σταμάτησε στο Ολυμπιακό Χωριό (Θρακομακεδόνες) σ’ έναν πεζόδρομο και άρπαξε ένα θηλυκό σκυλί, το οποίο ζούσε στον κήπο μιας πολυκατοικίας και το βίασε, σύμφωνα με συγκεκριμένες καταγγελίες.

Το σκυλί επέστρεψε στην περιοχή του μετά από δυόμιση ώρες, έχοντας αιμορραγία στο πίσω μέρος του σώματος του και κάτοικοι το μετέφεραν σε κτηνιατρείο της περιοχής. Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που κατέφθασαν στο κτηνιατρείο, κατέγραψαν το συμβάν και στη συνέχεια από τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματός του, έφθασαν στα ίχνη του δράστη.

Ο άνδρας θα περάσει από το αυτόφωρο τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, στις 11.30 στο Κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων και φιλοζωικές οργανώσεις έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: zoosos.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης