Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας, πριν από την αναχώρηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αυτή η περίοδος είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος για τους αθλητές. Τώρα πάμε στο Πήλιο για το δεύτερο στάδιο, να δουλέψουμε πάνω σε άλλα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές μου να είναι καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς, κάτι που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε να έχουμε άπαντες μαζί μας και να δουλέψουμε όπως πρέπει αυτή την περίοδο, καθώς αυτό το διάστημα είναι περίπου το 50%-60% όλης της χρονιάς».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση: «Αν χρειαστεί να γίνει κάποια προσθήκη μέχρι το τέλος της περιόδου των μετεγγραφών θα κάνουμε κάποια κίνηση. Για τη ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε».
Για το πως θα συνεχιστεί η προετοιμασία στα Χάνια: «Θα δουλέψουμε όλα αυτά τα πράγματα που κάναμε εδώ με μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο πολλή πίεση ώστε και μέσα στο παιχνίδι να μάς βγαίνει αυτό που θέλουμε.

Η κούραση θα είναι το βασικό στοιχείο αυτής της περιόδου, όμως μέσα από την κούραση θέλουμε οι παίκτες να βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Τον στόχο τον ξέρετε και δεν είναι άλλος από την άνοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης