Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση ηττήθηκε για δεύτερη φορά με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης και αποκλείστηκε. Για μεγάλο διάστημα οι Ξανθιώτες κράτησαν τους Βέλγους μακριά από την εστία τους, αλλά όταν πάτησαν… γκάζι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να τους ανακόψουν.

5′ Μεγάλη ευκαιρία για την Σταντάρ! Ο Μ’Πούκου βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

9′ Καλό σουτ του Μπεν Χαΐμ, ο Κυριακίδης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σταντάρ! Ο Μπατσουαγί βγήκε απέναντι στον Κυριακίδη, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας σώζει τη Ξάνθη.

35′ Εξαιρετική αντεπίθεση από τους Ακρίτες, ο Μαρίν σέρβιρε με σέντρα τη μπάλα στο Μαρσελίνιο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή την έστειλε μερικά εκατοστά δίπλα από την εστία του Καβασίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

46′ Εξαιρετική επέμβαση του Κυριακίδη σε μακρινό σουτ του Μαρκέ.

52′ Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Γρήγορη αντεπίθεση από τους Βέλγους ο Μπατσουαγί έφυγε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή, έσπασε τη μπάλα στον Μπουλό, που δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στην άδεια εστία.

70′ Ο Ντε Καμάργκο με την είσοδό του στο παιχνίδι διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, που κλειδώνει την πρόκριση.

84′ Γκολ για την Ξάνθη, 2-1! Ο Ντε Γκούζμαν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 2-1.

Γκολ: 52′ Μπουλό, 70′ Ντε Καμάργκο – 84′ Ντε Γκουζμάν

Κίτρινες: 72′ Ντιέ
Κόκκινες:-

Την αναμέτρηση διευθύνει ο Γιάκομπ Κέλετ από τη Δανία, μαζί με τους συμπατριώτες του Λαρς Ριξ και Γιάκομπ Μπίλε.

Σταντάρ: Καβασίμα, Νγκαβά, Μπεν Χαΐμ, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Μπουλό (60′ Μπιά), Μποκού, Μαρκέ, Μπούιενς (60′ Οζτούρκ), Μπατσουαΐ, Ρέζα (69′ Ντε Καμάργκο)

Στον πάγκο έμειναν: Μόρις, Λαντόλι, Κανού, Ναγκάι

Ξάνθη: Κυριακίδης, Παϊτο (58′ Μάνταλος), Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντε Γκουζμάν, Μαρσελίνιο (79′ Σολάρι), Βασιλακάκης, Μαρίν (68′ Τριάδης), Ντιέ.

Στον πάγκο: Πέρες, Γκοχούρι, Πλατέλλας, Ράνος

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης