Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Siboniso Gaxa δεν θα έχει τελικά ευτυχή κατάληξη. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Θανόπουλος σε νέα επικοινωνία που είχε με τους διοικούντες τους Mamelodi Sundowns, ενημερώθηκε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις τους για να παραχωρήσουν τον διεθνή Νοτιοαφρικανό μπακ ανέβηκαν στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» εγκατέλειψαν την περίπτωση του Gaxa και έχουν κάνει στροφή στον Carlos Araujo, όσον αφορά την ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου φιγουράρει πλέον στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας και ως εκ τούτου θεωρείται φαβορί για να μετεγγραφεί στην ΑΕΚ.


«Τελειωμένη κατά 99% η μετεγγραφή του Araujo στην ΑΕΚ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο μάνατζερ του παίκτη, Gustavo Kamasola εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο πελάτης του θα κλείσει στην ΑΕΚ. «Δίνω ένα ποσοστό 99% ότι ο Araujo είναι παίκτης της ΑΕΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί αρκετές ημέρες την πρόταση της ΑΕΚ» τόνισε αρχικά ο ατζέντης του Araujo και πρόσθεσε:

 

«Είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες και της Αργεντινής και της Ευρώπης. Ωστόσο πήρε το ρίσκο να μην υπογράψει πουθενά. Περίμενε την ΑΕΚ, επειδή γνωρίζει πόσο σημαντική ομάδα είναι στην Ελλάδα. Προτιμούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη παρά στην Αργεντινή. Είχε δεχθεί από τη River Plate πρόταση αλλά προτίμησε την ΑΕΚ. Εμείς γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είχε έναν παίκτη από την Νότια Αφρική σαν προτεραιότητα. Όμως με το που έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει αυτό τον παίκτη μας έκανε την επίσημη πρόταση, η οποία είναι για τρία χρόνια. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και στον τομέα της χρονικής διάρκειας και το οικονομικό».

Καταλήγοντας, ο Kamasola ξεκαθάρισε πως: «Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Δεν έχει με καμία ομάδα συμβόλαιο. Απομένει μόνο ένα θέμα να κλείσουμε τη μεταγραφή που είναι ο τρόπος που θα δοθούν τα χρήματα. Ο Araujo, θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες δύο τρεις ημέρες. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αλλά και ο ποδοσφαιριστής το ίδιο γι’ αυτό το άλμα στην καριέρα του».


Έργο χάκερ η μετεγγραφή του Djebbour στην Benfica

Έργο χάκερ ήταν τελικά η ανακοίνωση της μετεγγραφής του Rafik Djebbour από την Benfica! Ναι καλά διαβάσατε…

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ είδε σήμερα το όνομά του -έστω και για λίγη ώρα- να φιγουράρει στην επίσημη ιστοσελίδα του πορτογαλικού συλλόγου, ως νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «αετών» της Λισσαβόνας.

Μάλιστα, δίπλα στο ανυπόστατο δημοσίευμα υπήρχε και μία φανέλα της ομάδας, που αναγραφόταν το όνομά του, με το νούμερο «10» στην πλάτη. Για όλη αυτή την αναστάτωση, όπως προαναφέραμε, ευθύνεται ένας χάκερ, ο οποίος, από ό,τι φαίνεται, βιάζεται να δει τον 25χρονο άσο στην Benfica.

Η «είδηση», η οποία τελικά αποδείχθηκε… σενάριο επιστημονικής φαντασίας εξαφανίστηκε αμέσως από την επίσημη ιστοσελίδα του πορτογαλικού συλλόγου.

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009, 17:36) 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης