Την απόκτηση του Σενεγαλέζου σέντερ, Τσέικχ Μποντζ ανακοίνωσε την Κυριακή η ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Ο 26χρονος Σενεγαλέζος σέντερ (2,08 μ.) είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Σινσινάτι, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Δημήτρη Λιόγα και οι διοικούντες του συλλόγου φρόντισαν να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ανακοινώνει την απόκτηση του Cheikh Mbodj (Τσέικχ Μποντζ). Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.) αποτελεί προσωπική επιλογή και ανακάλυψη του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος εκτίμησε τα απίστευτα αθλητικά προσόντα του απόφοιτου του Σινσινάτι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 20’ συμμετοχής κατά μέσο όρο ο Μποντζ είχε 2,6 κοψίματα μ.ό.ενώ σκόραρε 5,1 π. και μάζευε 4,7 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό παίκτη, με εξαιρετική σωματοδομή, ο οποίος θα αποτελέσει «φόβητρο» κάτω από το καλάθι του Ηλυσιακού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, κάνοντας πράξη, άμεσα,την επιθυμία του Έλληνα κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο, διάρκειας ενός έτους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με στόχο να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του Ηλυσιακού για μία ακόμη σεζόν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης