Ο διευθυντής της αγγλικής «The Sun» προφανώς πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Διότι δεν εξηγείται η εμμονή του στις παλαβωμάρες. Ωστόσο επειδή στη… δημοσιογραφία, όπως και στη τέχνη, δεν υπάρχουν όρια, η απόφαση των Άγγλων να «παντρέψουν» φάτσες και να τις κάνουν… μία, θα λέγαμε ότι έχει τη πλάκα του!

Από την μία ο Ντέιβιντ Μπέκαμπ (ποδοσφαιριστής) και από την άλλη ο Μπράντλεϊ Κούπερ (ηθοποιός). Το αποτέλεσμα (η πρώτη φωτογραφία) αρκούντος γοητευτικό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρητικά τα εύκολα συνεχίζονται. Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ. Ωστόσο ο… Μπραντ Κλούνεϊ είναι κάτι άλλο! Σαφώς χειρότερο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέιτ Μίντλεντον, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η Χρισίδα Μπόνας, το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι. Η… συνύπαρξη βγαλμένη από ταινία θρίλερ! Χριστός και Παναγία.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θεωρείται ασχημάνδρας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ομορφόπαιδο. Η μίξη θυμίζει περισσότερο από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, οπότε… σπάστε τον καθρέπτη.

Εντάξει ο Ρούνεϊ δεν είναι για τα καλλιστεία, αλλά και ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον με τον πολιτικό Έντ Μίλιμπαντ δεν πάνε πίσω. Συνθέτουν αποκριάτικη μουτσούνα, δίχως παρεξήγηση!

Τώρα πως γίνεται από δύο μοντέλα, την Κέιτ Μος και την Κάρα Ντελεβίνγκε, να μάς προέκυψε μια… Μαντόνα, ένας θεός ξέρει! Εκτός και εάν ο πατέρας της Ιταλίδας τραγουδίστριας είχε περάσει καμία βόλτα από το νησί!

Σέριλ Κολ και Κιμ Καρντάσιαν συναγωνίζονται ποια θα είναι περισσότερες φορές στα ΜΜΕ. Η συνύπαρξη τους δεν θα λέγαμε ότι μας ενθουσιάζει…

Γκάρι Μπάρλοου και Ρόμπι Γουίλιαμς κλέβουν τις εντυπώσεις στη μουσική σκηνή. Όταν τους βάλανε στο μπλέντερ προέκυψε… παραφωνία!

Χάρι Στάιλ και Τζάστιν Μπίμπερ. Με το… γονίδιο και κυρίως το μαλλί κατσαρόλα του πρώτου να επικρατεί στην τελική αναμέτρηση!

Νάτες και οι ταλαντάρες από το Χ-Factor. Τουλίσα Κοντόσταβλος και Νικόλ Σβερζίνγκερ. Το… πάντρεμα γιατί μου θυμίζει κάτι γιαπωνέζικη σαπουνόπερα;

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης