Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων τελικά (και όχι τριών) Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το πρωί η περιοχή της Κόνισκας παραμένει αποκλεισμένη, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν φύλλο και φτερό το σημείο της χθεσινοβραδινής συμπλοκής με τα ΕΚΑΜ, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε νεκρός ο Lika Edison και ο θείος του, Lika Flamur. Πρόκειται επίσης για δραπέτη των φυλακών Λάρισας, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε στην οργάνωση της απόδρασης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Δεκάδες είναι οι κάλυκες που έχουν μαζευτεί αλλά και πολλά ακόμη τα στοιχεία που είναι προς αξιοποίηση. Πριν από λίγη ώρα με φορτηγάκια γραφείου τελετών, οι σωροί των δυο νεκρών μεταφέρθηκαν για το νοσοκομείο του Ρίου, όπως αναφέρει το agriniopress.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι – όπως είναι φυσικό- έχουν σοκαριστεί από αυτά που έγιναν το βράδυ, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πήγαν σήμερα στο χωριό, αν και δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά διατηρούν σπίτια στην περιοχή, για να μάθουν τι έγινε.

Πληροφορίες πάντως που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως στην ευρύτερη περιοχή της Κόνισκας, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν ξανά.
Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το που μπορεί να βρίσκονται οι υπόλοιποι τέσσερις δραπέτες.

Διαβάστε επίσης: Σε κλοιό η ομάδα των 4, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013, 13:05

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης