Για την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο μεταναστευτικό μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

«Όταν αναλάβαμε την κυβέρνηση της χώρας τα τέλη του Ιουνίου 2012, κάθε ημέρα από τον Έβρο έμπαινε ένα ελληνικό χωριό από παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. Την τελευταία μέρα πριν ξεκινήσει ο Ξένιος Δίας, 430 μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα. Σήμερα που μιλάμε είναι θέμα αν μπαίνει ένας την εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα που μιλάμε η Ελλάδα έχει το πιο σύγχρονο σύστημα αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη. Σήμερα που μιλάμε, η Ελλάδα έχει μία νέα Υπηρεσία Ασύλου, μία νέα Αρχή Προσφυγών, μία νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής. Αλλά κυρίως, σήμερα που μιλάμε, η Ελλάδα έχει καθαρό το κέντρο της πρωτεύουσας του κράτους» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.

Υπογράμμισε επίσης πως «δική μας προμετωπίδα είναι ο νόμος και η τάξη». «Για εμάς δεν είναι ανεκτές οι Σκουριές, όπως δεν είναι ανεκτή και η Μανωλάδα» είπε ο κ. Δένδιας και ξεκαθάρισε πως «ο νόμος και η τάξη θα επιβληθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης