Η Εθνική ομάδα των Νέων αντιμετωπίζει στις 18.00 την Ουρουγουάη για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ της Τουρκίας. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα έχει συλλέξει ήδη τέσσερις βαθμούς – όσους και η σημερινή της αντίπαλος – και υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καπίνο θα ξεκινήσει βασικός, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος και Σταφυλίδη. Για την τέταρτη θέση επικρατέστερος είναι ο Μαρινάκης, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αμυντικά χαφ θα παίξει ο Κουρμπέλης και ένας εκ των Μπάλλα και Φουρλάνο, ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης. Στα πλάγια θα είναι οι Κολοβός και Γιαννιώτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Διούδης, Γιαννακόπουλος, Πέλκας, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Ράνος, Κούρος και Γούτας.

Για την Ουρουγουάη ο Βίκτορ Χένες θα ξεκινήσει με τους Μορέα, Μαρέκο, Βαρέδες, Γκόμες, Αλόνσο, Μοντενέγκρο, Αλμιρόν, Ρόχας, Σαναμπρία, Κορέα και Ντομίνγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πάγκο θα είναι οι Μπουγάδπο, Βέρα, Ραμίες, Λουσένα, Γκονσάλες, Χιμένες, Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Πέρες και Βιγιαμαγιόρ.

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης