Τον δρόμο του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης που οδηγεί στο ΣΔΟΕ, απέκλεισαν οι κάτοικοι της περιοχής, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την εγκατάλειψη του έργου ανακατασκευής της εισόδου του Καλοχωρίου και να απαιτήσουν την άμεση επανέναρξη των εργασιών.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν πριν από τουλάχιστον τρία χρόνια και προβλεπόταν να έχουν ολοκληρωθεί σε 5-6 μήνες, κατάντησαν «γεφύρι της Άρτας», καθώς, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, ο εργολάβος που άρχισε να διαμορφώνει τον δρόμο δεν πληρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διότι ένα τιμολόγιο είναι… μπλοκαρισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωποι των κατοίκων διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, αλλά, όπως λένε, έπεσαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Πλέον επισημαίνουν ότι ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις, τις οποίες δεν πρόκειται να σταματήσουν, αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη κινητοποίηση άρχισε το πρωί της Τετάρτης, υλοποιώντας την απόφαση λαϊκής συνέλευσης που είχε συγκληθεί την περασμένη εβδομάδα. Ο αποκλεισμός του δρόμου ήταν συμβολικός και διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Πηγή: thesstoday.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης