[Αρχική δημοσίευση: 14/6/13] Το πασίγνωστο και κατά πολλούς αμφιλεγόμενο Third-Person Shooter Αrma 3 κάνει ντεμπούτο στην beta έκδοσή του για πρώτη φορά στις 25 Ιουνίου.

Θα περιέχει καινούγια οχήματα, όπλα, επιθετικά και αμυντικά σενάρια και θα διαδραματίζεται στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το σενάριο, το story θα μας μεταφέρει στο μακρινό 2035 όπου οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα συγκρούονται με τις αντίστοιχες του Ιράν ακόμα και στο Αιγαίο για τον έλεγχο της Λήμνου και του γειτονικού νησιού Άγιου Ευστράτιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το preview τρέιλερ όπως παρουσιάστηκε στην Ε3:

Η εταιρεία ανάπτυξης Bohemia Interactive είχε στείλει δύο στελέχη της για να καταγράψουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη Λήμνο και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν από την κυβέρνηση με το αίτημα της κατασκοπίας (καθότι θεωρείται επικίνδυνη η καταγραφή υλικού αφού θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση πολέμου) και στη συνέχεια να αφεθούν ελεύθεροι. Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την σύλληψη δύο προγραμματιστών του ΑrmΑ 3 στην Λήμνο.

[UPDATE: 25/6/13] Από σήμερα ξεκινάει η beta έκδοση του Arma III στην οποία έχετε πρόσβαση όσοι αγοράσατε την Alpha έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν έχετε αγοράσει την Alpha έκδοση μπορείτε να αποκτήσετε το Arma 3 από το Steam με κόστος 35 ευρώ και να συμμετάσχετε από τώρα στην beta.

Η beta λαμβάνει χώρα στο μικρό νησί του Αγίου Ευστρατίου που περιλαμβάνει 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης, 20 όπλα, 18 οχήματα, τρία factions, οκτώ αποστολές, τέσσερα σενάρια για το multiplayer, τέσσερα challenges, scenario editor και υποστήριξη για να δημιουργήσετε τα δικά σας mods.

Η πλήρης έκδοση του Arma III θα περιλαμβάνει 290 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης, μάχες σε διάφορα νησιά (μεταξύ άλλων και στη Λήμνο), πάνω από 40 όπλα και 20 οχήματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η beta, παρά την μικρή έκταση του Αη Στράτη, περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό της τελικής έκδοσης, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο.

Το ArmA III θα κυκλοφορήσει μέσα στο 3ο τρίμηνο του 2013 για PC. Αν σκοπεύετε να το παίξετε για να δείτε τα ελληνικά στρατόπεδα ή είχατε πάει φαντάροι σε Λήμνο/Άγιο Ευστράτιο τότε καιρός για κουβεντούλα και παρασκήνια στο σχετικό ArmA 3 topic στο forum του GameWorld.

Ελπίζουμε μόνο να μην αποκαλυφθούν τίποτα μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις γιατί δεν το γλιτώνουμε το διπλωματικό επεισόδιο με τους Τσέχους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης