Σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στη Μύκονο για τον γάμο του Θεόδωρου Θεοδωρίδη και την βάφτιση του παιδιού του.

Στο διπλό μυστήριο παρευρέθηκαν λίγοι συγγενείς και φίλοι μεταξύ των οποίων και εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο από την οικογένεια του Ολυμπιακού όσο και από την UEFA. Τον γιο του Σάββα Θεοδωρίδη τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Μισέλ Πλατινί, ο Σωκράτης και ο Πέτρος Κόκκαλης καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γλέντι που ακολούθησε την παράσταση έκλεψε ο Μισέλ Πλατινί. Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA είπε για τον συνεργάτη του, Θεόδωρο Θεοδωρίδη που είχε την τιμητική του τα εξής: «Αν δεν ήμουν εγώ να τον πάρω δίπλα μου στη Νιόν και είχε μείνει στην Ελλάδα, σιγά μην είχε προλάβει να κάνει δύο παιδιά».

Tη  Μύκονο όμως επισκέπτονται και πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές. Mετά τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ και ο Μάριο Βεράτι βρίσκεται στη χώρα μας και περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν μόλις έγινε αντιληπτός, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να μοιράζει αυτόγραφα. Αφού ήπιε λίγο παραπάνω άρχισε να συνηθίζει τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης