Για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ μίλησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. «Δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Έμεινα καιρό εκτός γηπέδων. Αλλά είμαι ξανά εδώ, έτοιμος να παίξω ποδόσφαιρο κι ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος άσος στο gazzetta.gr και συμπλήρωσε: «Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στο γήπεδο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα στον ΟΦΗ. Σίγουρα περιμένω πολύ κόσμο στη πρεμιέρα μου, μία ζεστή ατμόσφαιρα. Θυμάμαι από τότε που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό πόσο ένθερμοι είναι οι φίλοι του ΟΦΗ, πόσο αγαπούν την ομάδα τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να τους ευχαριστήσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πολύ στο Θεό. Όταν προέκυψε το πρόβλημα με την υγεία μου, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γίνω καλά. Όσο περνούσε ο καιρός όμως άρχισα να ελπίζω όλο και πιο πολύ στο… θαύμα και στις δυνατότητες του εαυτού μου. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα και τελικά τα κατάφερα. Δεν ξέρω για πόσο θα μπορέσω να παίξω, 1 ή 2 χρόνια, θέλω μόνο να έρθει αυτή η στιγμή».

Τέλος για τον Ολυμπιακό είπε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Πέρασα κάποια από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης