Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι Black Sabbath έχουν απασχολήσει πολλάκις τον μουσικό κόσμο με την πολύ-αναμενόμενη επιστροφή τους! Το album τους “13” έχει ήδη αρχίσει να απογειώνεται σε πωλήσεις ενώ η επιτυχία των πρώτων τους τραγουδιών είναι μάλλον προ-εξασφαλισμένη. Την αρχή έκανε με το “God is dead?” που είδαμε πρόσφατα και σε video clip ενώ η συνέχεια έρχεται με το τραγούδι “End of the beginning” που παρουσιάστηκε μάλιστα για πρώτη φορά μέσω της επιτυχημένης σειράς “CSI: Crime Scene Investigation”!

Σύμφωνα με το σενάριο ένας μανιακός δολοφόνος βρίσκει καταφύγιο μέσα στον συναυλιακό χώρο όπου performers είναι οι θρυλικοί Sabbs! Τα γυρίσματα από την εν λόγω σκηνή συνεχίστηκαν προκειμένου οι Black Sabbath να οπτικοποιήσουν και για λογαριασμό τους το αντίστοιχο video clip του τραγουδιού που είναι πλέον έτοιμο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “End of the beginning” προφανώς ήταν η καταλληλότερη επιλογή από το συγκρότημα για το συγκεκριμένο επεισόδιο καθώς με αυτό έκανε φινάλε η σεζόν της επιτυχημένης σειράς!

Black Sabbath – End of the beginning (CSI)

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης