Η Παναγία της Τήνου να βάλει το χέρι της, ώστε από τη χάρη της, όπου πιθανόν και να βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής τον Δεκαπενταύγουστο, να μπορέσει να απαντήσει (όχι η Παναγία αλλά ο Πρωθυπουργός) στην ερώτηση των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Οι «πράσινοι» βουλευτές καταγγέλλουν για απάτη το Υπουργείο Οικονομίας εις βάρος των ευρωπαϊκών ταμείων (και κατ’ επέκτασιν εις βάρος της χώρας μας, αφού το μάρμαρο –λένε– θα πληρώσει ο λαός), και ζητάνε να μάθουν αν το γεγονός ήταν εις γνώσιν του Πρωθυπουργού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Μάρκος Μπόλαρης ισχυρίζονται ότι με οδηγία του Υπουργείου Οικονομίας, που δεν είχε τη μορφή εγγράφου αλλά έφτασε μέσω e-mail, «διατάσσονται» οι διαχειριστικές αρχές των 11 Τομεακών Προγραμμάτων και των 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Π.Ε.Π.) όλης της χώρας να εντάξουν ξανά στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Στήριξης ( ΕΣΠΑ), με διαδικασίες express, ήδη εκτελεσμένα και πληρωμένα έργα από το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Είναι προφανές –λένε οι τρεις βουλευτές– ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο εθνικής κλίμακας, αφού το ίδιο το έργο, για το οποίο ο Εργολάβος πληρώθηκε από το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, θα εμφανιστεί ως νέο έργο του ΕΣΠΑ (Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης), πιθανόν με παραλλαγή του τίτλου, προκειμένου το υπουργείο να ξαναεισπράξει τα αντίστοιχα χρήματα, τα οποία (ως μαύρα) πλέον θα διοχετευθούν σε άγνωστες κατευθύνσεις.

Τι είχες Γιάννη μ’, τι είχα πάντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης