Στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Χρήστος Πιπίνης. Ο 28χρονος αριστερός μπακ ανανέωσε γι’ ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους Αρκάδες, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσαν την προσφορά του στην ομάδα από το 2010.

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Πιπίνη για δύο ακόμα χρόνια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στέκεται και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Φούλοπ και το οποίο δημοσιοποιήθηκε από βρετανικά ΜΜΕ. «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δεν θέλησε για ευνόητους λόγους να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του τερματοφύλακα Μάρτον Φούλοπ. Μετά όμως από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται στον υπέροχο αυτό τερματοφύλακα και πάνω από όλα υπέροχο άνθρωπο, να βγει νικητής από αυτή του την περιπέτεια και να επιστρέψει γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα» τονίζουν οι Αρκάδες στην ανακοίνωσή τους για τον Ούγγρο γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης