Η EA Sports παρουσίασε σήμερα το πρώτο τρέιλερ που δείχνει τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 14.

Δεν πρόκειται ακριβώς για “gameplay trailer”, καθώς τα πλάνα που θα δείτε ναι μεν προέρχονται από την game engine αλλά πρόκειται για μοντάζ της κάμερας που χρησιμοποιείται για τα replays. Κλασικό FIFA trailer με απλά λόγια. Δεν εμφανίζεται δηλαδή το HUD του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του βίντεο ενημερωνόμαστε αρχικά ότι θα μπορούμε να καθορίσουμε το ρυθμό του αγώνα και να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις ευκαιρίες. Μέχρι εδώ κανένα νεότερο. Στη συνέχεια η EA Sports μας ενημερώνει ότι πρόσθεσει το χαρακτηριστικό Protect the ball, με το οποίο θα μπορείτε να βάλετε το σώμα σας και να προστατέψετε την μπάλα έως ότου έρθει συμπαίκτης για να παραλάβει μια πάσα.

Στο δεύτερο μισό του βίντεο γίνεται επίδειξη της μεγαλύτερης ακρίβειας κινήσεων των παικτών, ενώ το τρέιλερ καταλήγει δείχνοντας τα νέα physics της μπάλας και το Pure Shot. Βάση αυτών των χαρακτηριστικών, η μπάλα θα συμπεριφέρεται βάση των νόμων της φυσικής, δηλαδή όπως ακριβώς όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, καθώς θα δέχεται περίεργα φάλτσα, ανάλογα με την ικανότητα του παίκτη, την ταχύτητα που έχει αναπτύξει και την κλίση του σώματός του.

Το FIFA 14 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360. Τους μήνες που θα ακολουθήσουν μετά την κυκλοφορία του θα λανσαριστούν και οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για την συνέντευξη τύπου της Electronic Arts στην E3 την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης