«Οι μισές επαφές που έχω στο κινητό, μου δίνουν ναρκωτικά, αλλά θα σου δώσω τον αριθμό του κολλητού μου που είναι ο καλύτερος στην πιάτσα. Πες του ότι τον καλείς εκ μέρους μου και θα σε φτιάξει καλά»… τάδε έφη, Tulisa Contostavlos. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια, εμπλέκεται σε mega σκάνδαλο ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος της εφημερίδας, προσποιήθηκε τον αγοραστή ζητώντας από την πρώην κριτή του reality X Factor να του βρει κοκαΐνη. Η Tulisa, ήταν ο συνδετικός κρίκος για την διακίνηση του ναρκωτικού, αξίας 820 βρετανικών λιρών. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα, απεικονίζεται ο κολλητός της τραγουδίστριας γνωστός ως rapper Mike GLC, να δίνει στον δημοσιογράφο μια ποσότητα κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικές αρχές ήδη διεξάγουν έρευνα στο σπίτι της, ενώ ο εκπρόσωπος της star αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα. Να σημειωθεί, ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι σε ηλικία μόλις 16 ετών διακινούσε ναρκωτικά αφού ο αγαπημένος της ήταν dealer.

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης