Ζωντανός από θαύμα είναι ο Αλέξις Σάντσες, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Marca». Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Χιλανός φορ της Μπαρτσελόνα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, καθώς επέστρεφε από το παιχνίδι με την Γέιδα για το Κύπελλο Καταλονίας.

Συγκεκριμένα, στις 02:30 τα ξημερώματα – και για λόγους που ακόμα παραμένουν άγνωστοι – οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε μία διαχωριστική μπάρα στο 48ο χιλιόμετρο της C-32. Το αυτοκίνητο του διεθνούς άσου συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του για περισσότερο από 100 μέτρα. Μάλιστα, τον μάζεψε ένας συμπαίκτης του (χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του) που ακολουθούσε από πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα πρώτα συμπεράσματα της ισπανικής τροχαίας, προκύπτει πως ο Σάντσες είχε υπερβεί το ανώτατο όριο ταχύτητας. Από την σύγκρουση, ένας τροχός του αυτοκινήτου έφυγε από τη θέση του ενώ οι ζημιές που υπέστη ήταν πολύ σημαντικές. Αυτήν την στιγμή, υπάρχουν ερωτηματικά για την απόφαση που πήρε ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ και για ποιον λόγο εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του χωρίς να περιμένει την αστυνομία.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης