Μπορεί ο ΑΓΟΡ να γνώρισε την Παρασκευή την ήττα (87-72) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ωστόσο ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών, Θανάσης Γιαπλές δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνισή των παικτών του, ενώ στάθηκε μεταξύ άλλων και στον παράγοντα «κούραση».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα του Ρεθύμνου από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:
«Ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Παρότι ήταν η ίδια διαφορά με το πρώτο ματς, ειλικρινά κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος για 30 λεπτά. Αντιδράσαμε καλά στη δύναμη του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει αδυναμίες όπως οι ομάδες του επιπέδου μας. Είναι δύσκολο να βρεις σημεία να χτυπήσεις. Σήμερα (31/05) νομίζω παίξαμε ανταγωνιστικά και κάναμε ό, τι μπορούσαμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο και το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ικανοποιημένος, δίνοντάς τους συγχαρητήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα διαδοχικά παιχνίδια: «Δεν είμαστε μαθημένοι να παίζουμε ανά δύο ημέρες. Τα παιδιά είναι κουρασμένα. Τώρα, σε δέκα ημέρες έχουμε δώσει τέσσερα ματς, δύο με ΠΑΟΚ, δύο με Ολυμπιακό. Τα ξαναλέμε σε τρεις ημέρες. Πρόκειται για πρωτόγνωρη, αλλά και ευχάριστη εμπειρία. Θα τα ξαναπούμε σε τρεις ημέρες».

Διαβάστε επίσης:

Έκανε το 2-0 ο Ολυμπιακός, 87-72 τον ΑΓΟΡ,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013, 19:52

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης