Στην ομάδα του Αμαρουσίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Jamont Gordon. O 22άχρονος Αμερικάνος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και έγινε ο τρίτος ξένος της ομάδας των Βορείων Προαστίων μετά τους Billy Keys και Jared Homan.

Παράλληλα, το Μαρούσι απέστειλε τελεσίγραφο στον Kentall να στείλει μέχρι την Τετάρτη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρει την προσφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου αναφέρει:

«Παίκτης του Αμαρουσίου είναι και τυπικά από το μεσημέρι της Δευτέρας ο αμερικανός γκαρντ Τζαμόντ Γκόρντον. Ο Γκόρντον έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του πριν περάσουν οι 48 ώρες προθεσμίας που του έδωσε η διοίκηση για να απαντήσει. Γεννημένος το 1984, με ύψος 1.91, ο αριστερόχειρας απόφοιτος του Βιρτζίνια Τεκ έχει αγωνιστεί στην τουρκική Αντάλια, τις γερμανικές Ντράγκον και Κολωνία, ενώ πέρυσι έπαιξε στην κροατική ΚΚ, όπου τελείωσε τη σεζόν με μ.ο 13.2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ στο κροατικό πρωτάθλήμα (σε 16 αγώνες) ενώ στην Αδριατική Λίγκα (σε 6 αγώνες) είχε μ.ο 19.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης