Για τις εξωτικές Μπαχάμες ταξίδεψε η Σταρ Ελλάς 2009, Βιβιάννα Καμπανίλε για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος 2009». Το γνωστό μοντέλο, αφού… λιάστηκε στις παραλίες της Μυκόνου για αρκετές ημέρες και απέκτησε ηλιοκαμένο χρώμα, που προσδίδει επιπλέον πόντους στην υποψηφιότητά της για τον διεθνή διαγωνισμό, μάζεψε τις βαλίτσες της και… πήγε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί, όπως φάνηκε, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δίνοντας το εισιτήριο και την ταυτότητά της για να πάρει την κάρτα επιβίβασης και να συνεχίσει τη διαδικασία που απαιτείται πριν μπει στο αεροπλάνο, η υπάλληλος του αεροδρομίου τής ζήτησε ευγενικά να μειώσει το βάρος των αποσκευών της, γιατί κατά το ζύγισμα βρέθηκαν υπέρβαρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σταρ Ελλάς αιφνιδιάστηκε και άρχισε αμέσως να αδειάζει τις βαλίτσες της από τα περιττά… Έβγαζε ρούχα, έβγαζε παπούτσια, αλλά το βάρος των αποσκευών δεν μειωνόταν. Τελικά, η λύση βρέθηκε, όταν η Βιβιάννα Καμπανίλε αποφάσισε να ταξιδέψει στις Μπαχάμες για τον διεθνή διαγωνισμό με αρκετά συνολάκια λιγότερα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης