Μπορεί η συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να είναι γεγονός όσον αφορά τη χρησιμοποίηση της Παιανίας για μια ακόμη χρονιά, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να προπονούνται για καιρό ακόμη στο εν λόγω προπονητικό κέντρο.
 
Η δυσφορία του Παναθηναϊκού αναφορικά με την στάση που κράτησε η οικογένεια και το… αλμυρό ποσό που αξιώνει για την Παιανία είναι δεδομένη, με αποτέλεσμα να ψάχνονται για άλλο κέντρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr μια από τις σκέψεις αφορά στην αγορά του προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου στο Κορωπί. Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται το «Απήλιον», ενώ κάνουν λόγο για ραντεβού με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, στο οποίο συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Απήλιον» βρίσκεται στις παρυφές του Υμηττού σε μια έκταση 40 στρεμμάτων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει τρία μεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου(105Χ68μ.), δύο με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με τεχνητό χλοοτάπητα 7ης γενιάς.

Ακόμη, έχει δύο μικρότερα γήπεδα(5Χ5), μία ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα, τρία γήπεδα τέννις, σύγχρονες κλειστές εγκαταστάσεις(1400τμ. περίπου) οι οποίες θα έχουν γυμναστήριο, αποδυτήρια, εργομετρικά μηχανήματα, αναψυκτήριο, μπουτίκ, conference room.

Σύμφωνα με τα παραπάνω όπως είναι κατανοητό πρόκειται για ένα κέντρο το οποίο αν μη τι άλλο καλύπτει τις ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου του επιπέδου του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ό,τι για την πράσινη ΠΑΕ ήταν «ζωτικής σημασίας» η συμφωνία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, καθώς για να πάρουν αδειοδότηση η ομάδα έπρεπε να δηλώσει προπονητικό κέντρο.

Στέλιος Μπιτσώρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης