25/5/ 2013

Κλειστό γήπεδο Ανδρέα Παπανδρέου, Περιστέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Doors open: 16.00

Pre-games: 17.00

Έναρξη: 19.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 14.00, κλείνουμε ραντεβού στο κλειστό γήπεδο Ανδρέα Παπανδρέου στο Περιστέρι για το Scorpion 4: αγώνες που θ’ απογειώσουν την αδρεναλίνη, ενώ παράλληλα καυτές παρουσίες θα ομορφύνουν την power βραδιά!

Ο λόγος για το Scorpion Fight Night, το 4ο μαχητικό event του Γιώργου Σαριδάκη και του team του: τo Scorpion Fight Night ξεκίνησε από τον Γιώργο Σαριδάκη, που υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας και kick boxer και ο οποίος διατηρεί σχολές εκμάθησης στο Περιστέρι (Fight Club Scorpion). Το 2011 διοργανώθηκε το παρθενικό Scorpion Fight Night με μεγάλη ανταπόκριση. Το 2ο SFN συνεχίστηκε ακόμα πιο δυναμικά με σκοπό την ανάδειξη αθλητών και συλλόγων και φυσικά για να προσφέρει σε όλους συγκίνηση και θέαμα! Το Scorpion 3 -έλαβε χώρα στις 17/2 στο Maya-Maya- αποθεώθηκε κι έτσι συνεχίζει ακάθεκτο. Το Σάββατο λοιπόν τα αίματα ανάβουν για τη διοργάνωση που τείνει να γίνει η κορυφαία μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα top ονόματα που θ’ αγωνιστούν είναι η Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή – Παγκόσμια Πρωταθλήτρια kick box -και η Χριστίνα «Black Mamba» Λιναρδάτου -Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία- ενώ η πάντα ανατρεπτική ηθοποιός και χορεύτρια Λουκία Λαιμού (ωs γνωστόν και γόνος της γνωστής ανά την Ελλάδα εφοπλιστικής οικογένειας) θα παρουσιάσει την εκδήλωση, που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα-μέρος των εσόδων θα δοθεί για καλό σκοπό.

Στο ρινγκ, μεταξύ κορυφαίων ακόμα ονομάτων, οι Αλέξης Σύρος, Θανάσης Καρούσος, Pesman Tafti, Πολίτης Νίκος, Ριτζάκης Θεόδωρος, Τσινάκης Αντώνης, ενώ ο Ταραξίας θα ντύσει μουσικά το event με τα κομμάτια του.

Τα αρσενικά βέβαια έχουν ένα λόγο παραπάνω να παρευρεθούν, αφού η hot ξανθιά Lilia Vtyrina θ’ απογειώσει την τεστοστερόνη με το χορό της. Μην το χάσετε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης