Tα τελευταία νέα από την Ουγγαρία σχετικά με την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Βραζιλιάνου οδηγού είναι υπεραισιόδοξα, καθώς ο προσωπικός του γιατρός δεν δίστασε να δηλώσει στον ιταλικό Τύπο ότι ο Felipe Massa θα ξανατρέξει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dino Altman είπε ότι ευτυχώς τελικά ο τραυματισμός του Massa ίσως δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί και η ανάρρωσή του τις τελευταίες ημέρες είναι εντυπωσιακή.

 

«Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι λεπτή αλλά πλέον η ζωή του δεν κινδυνεύει. Το τραύμα δεν είναι τόσο εκτεταμένο όσο αρχικά φαινόταν. Όμως η βελτίωσή του κατά τις τελευταίες ώρες μας έχει ξεπεράσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Dino Altman επιβεβαίωσε ακόμα ότι η εγκεφαλική λειτουργία και η όραση του Massa είναι εντάξει: «Ξεχωρίζει το “δεξιά από το αριστερά” και αντιλαμβάνεται  την απόσταση και το βάθος.  Η απώλεια μνήμης αφορά πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ανοίξαμε προσεκτικά το μάτι του γιατί είναι ακόμα πρησμένο και μας είπε ότι βλέπει κανονικά».

 

Ο Stefano Domenicali, που επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τον Massa δήλωσε: «Μόλις τρεις ημέρες μετά το ατύχημα έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο. Με αναγνώρισε, μου μίλησε ιταλικά ενώ πριν με την οικογένειά του μιλούσε πορτογαλικά. Μου είπε πως δεν θυμόταν τίποτα από το ατύχημα. Θέλουμε ο Felipe να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και του επιβεβαίωσα ότι θέλουμε να επιστρέψει σύντομα,  και ότι μόλις είναι έτοιμος το μονοθέσιο του τον περιμένει για να το οδηγήσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης