Χθες αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή το ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ στην Πάτρα που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας κατά την έφοδο που πραγματοποίησαν στα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Ζαΐμη εντόπισαν «πολεμοφόδια» τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε «ραντεβού θανάτου» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο συλληφθείς κατέβαλε χρηματική εγγύηση 500 ευρώ και υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας εξακολουθούν να βρίσκονται σε επιφυλακή εντείνοντας τις περιπολίες και τις έρευνές τους για να αποτρέψουν την πιθανότητα νέας σύρραξης μεταξύ φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έφοδος της περασμένης Παρασκευής στο κλαμπ των φιλάθλων της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι για το ίδιο βράδυ κάποιοι σχεδίαζαν «ραντεβού θανάτου» ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας με άλλους του Παναθηναϊκού ως αντεκδίκηση στο επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Ψηλαλώνια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ΑΕΚ.

Στο χώρο που διατηρούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ζαΐμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, λοστοί, ξύλα, δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί (τύπου μολότοφ), τέσσερις σιδερογροθιές, τρία στιλέτα μήκος δέκα εκατοστών, κατσαβίδια και αλυσίδες. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 40 οπαδοί της ομάδας, 15 από τους οποίους προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης