Κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που διαχειρίζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού τις δυνάμεις της εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πάντως ο πρόεδρος των πράσινων ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν δημιουργείται νέο μπλοκ με τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες κατά των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε εναντίον του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε υπάρχει μπλοκ με ΠΑΟΚ.

Απλά διαφωνούμε με τον τρόπο που η διοίκηση του Ολυμπιακού χειρίζεται τις δυνάμεις που της δίνει η θέση που έχει, διαφωνούμε πάρα πολύ με τον τρόπο που λειτουργεί η Σούπερ Λίγκα, διαφωνούμε ακόμα περισσότερο με την ΕΠΟ.

Υπάρχουν ποινικές έρευνες για τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πάντως δεν έχουμε μέτωπο κατά του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι σκοπός του δεν είναι να γίνει μέτοχος, επισημαίνοντας ότι θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πάρω μετοχές, είμαι ένας απλός φίλαθλος και ένα μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο Παναθηναϊκός είναι μέγεθος διαχρονικό, απλώς κάποιες στιγμές της ιστορίας του κάποιοι φίλαθλοι του που έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα να τον βοηθήσουν, το κάνουν. Όσον αφορά το προηγούμενο ιδιοκτησιακό μοντέλο, θεωρώ ότι ήταν λανθασμένο, ο μόνος τρόπος είναι να ανήκει η ομάδα στους οπαδούς» υπογράμμισε ο Αλαφούζος. 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟ: Η Γ.Σ. ενέκρινε το δάνειο των 5 εκατ. ευρώ
,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013, 12:50

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης