To 2ο Φεστιβάλ “Ήχος και Εικόνα” θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24  Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2009, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά της Σαντορίνης με καλεσμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, οι οποίοι με έργα πρωτότυπα και κλασικά θα συμπράξουν στην ομορφιά της δημιουργίας μέσα στο χώρο και το χρόνο.

29.07.09 – ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗ: «Η Χορωδία του Χαρίτωνα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβολή της ταινίας του διακεκριμένου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, «Η Χορωδία του Χαρίτωνα». Η βραδιά θα ξεκινήσει με ομιλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών στο χώρο του κινηματογράφου, σχετικά με την ταινία.

Σημείωμα του σκηνοθέτη:Το σενάριο γράφτηκε για μια ταινία πολύ χαρούμενη, πότε πότε ειρωνική, κάποτε λίγο μελαγχολική, αλλά διαρκώς παθιασμένη, γιατί πάντα στη ζωή, η μια με την άλλη πλευρά συνυπάρχουν. Στη μικρή μας επαρχιακή πόλη , οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί, πιο γνήσιοι, πιο κοντά ο ένας στον άλλο, πιο ζωντανοί, πιο δικοί μας. Οι χορωδίες και ο διαγωνισμός είναι η αφορμή γι’ αυτούς να βρουν άλλους ”δικούς τους ανθρώπους”, να γίνουν ομάδα και να παλέψουν, όχι μόνο για να νικήσουν αλλά για να ακουστούν καλύτερα μαζί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Σενάριο: Γρηγόρης Καραντινάκης, Γιώργος Μακρής ,Δημήτρης Βάκης

Βασισμένο σε μια ιδέα των Irakli KVIRIKADZE και Γρηγόρη ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗ

Παραγωγός: Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Εκτέλεση Παραγωγής: Κώστας Λαμπρόπουλος

Associate Producer: Γιώργος Χωραφάς

Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Ιακωβίδης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Καβουκίδης

Μοντάζ: Τάκης Γιαννόπουλος

Μουσική: Νίκος Πλατύραχος

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Ηχοληψία: Μαρίνος Αθανασόπουλος

Casting: Σωτηρία Μαρίνη

Παραγωγή: SAFE COMPANY

Συμπαραγωγή: ODEON, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, CL PRODUCTIONS, ΕΡΤ,  NOVA, CINEFILM, ACCELERE, GRAAL A.E., Γρηγόρης ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης