Η Πράγα είναι ο πρώτος φετινός προορισμός του Παναθηναϊκού στο Champions League. Οι «πράσινοι» σήμερα το βράδυ (21:00, Novasports 1) αντιμετωπίζουν τη Sparta στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα κυνηγήσουν το «διπλό» ή ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στον επαναληπτικό της 4ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Henk Ten Cate αν και αρχικά ετοίμαζε ένα σύστημα με τρία αμυντικά χαφ, προσανατολίζεται στη λύση του 4-4-2 με τους Cisse και Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Galinovic, ο οποίος κέρδισε την άτυπη… μάχη με τον Τζόρβα. Βύντρα και Cante θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνα, ο Bjarsmyr θα είναι στο δεξί άκρο και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Gilberto Silva και Simao. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Gabriel και στο αριστερό ο Καραγκούνης, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Μχλέλης, Sariegi, Νίνης, Κατσουράνης, Leto και Πετρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πράγα δεν ταξίδεψαν οι Moon, Mattos, Χριστοδουλόπουλος, Rukavina και Μελίσσης.

Από την πλευρά της η Sparta, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει χωρίς τον Patrik Berger, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο προπονητής των Τσέχων, Jozef Chovanec, αναμένεται να παρατάξει τον Blazek κάτω από τα δοκάρια τους Kusnir, Hubnik, Repka και Pamic στην άμυνα, τους Vacek, Zofcak, Husek και Zeman στο κέντρο και τους Holenda και Wilfried στην επίθεση. Αν τελικά ο Berger καταφέρει να αγωνιστεί τότε ο Kusnir θα μείνει εκτός ομάδας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ivan Bebek από την Κροατία. Ο 32χρονος είχε σφυρίξει το παιχνίδι ανάμεσα στις Ελπίδες της Ελλάδας και την Ιρλανδίας τον Αύγουστο του 2006. Βοηθοί του θα είναι οι Tomislav Petrovic και Zeljko Grgec, ενώ τέταρτος θα είναι ο Marijo Strahonja επίσης από την Κροατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης