Για τη λύση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena».

«Από τα τελευταία 10 χρόνια τα εφτά ήμουν στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας μόνο όμορφες στιγμές. Όμως κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι η προσφορά σου φθάνει στο τέλος. Έτσι κι έγινε με την ομάδα μου. Φεύγω από την πρωταθλήτρια Κύπρου με γεμάτη καρδιά και πολλή περηφάνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον τού ΠΑΟΚ, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε: «Όχι δεν ισχύει αυτό. Μόνο φημολογία είναι. Δε μίλησα με κανέναν άνθρωπο τού ΠΑΟΚ.

Πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να βιάζονται να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, μια και θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή για να φθάσουν στο επίπεδο για να το διεκδικήσουν και να το πάρουν. Δε γίνονται αυτά σε μία ή δύο χρονιές».

Τέλος για την παρουσία του ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, επισήμανε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα ωραίο, όμως η αμφισβήτηση είναι έντονη. Επειδή τα τελευταία χρόνια ζω με μόνιμη αμφισβήτηση και πίεση, καταντάει λίγο κουραστικό. Θα προτιμούσα κάτι που δεν με δεσμεύει, κάτι που δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα και την Κύπρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης